AVG

Algemene Verordening Gegevensbescherming

HartPuls

Uw privacy is belangrijk voor ons. We informeren u graag over ons nieuwe privacy beleid. We hebben deze verklaring opgesteld vanwege de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG).  

We willen transparant zijn over wat we met uw persoonsgegevens doen.

  • De gegevens die wij van u verzamelen gebruiken wij alleen voor uw eigen (herhalings-)cursus, certificaat en factuur.
  • De gegevens die wij van u verzamelen gebruiken wij tot 3 jaar na laatst gevolgde cursus/symposium voor uw eigen (herhalings-)cursus, certificaat en factuur.
  • De gegevens die wij van u verzamelen geven wij niet vrij aan derden.


NRR

"De Nederlandse Reanimatie Raad heeft om uw privacy beter te kunnen beschermen, het privacy beleid in samenwerking met de ERC (European Resuscitation Council) geactualiseerd. Het is onze verantwoordelijkheid om samen met hen nu alles te doen om goed en respectvol om te gaan met uw privacygevoelige gegevens. De wijzigingen die zijn doorgevoerd zijn gedaan om uw privacy te garanderen en geven meer inzicht in hoe wij als NRR (Behandelaar) uw gegevens gebruiken en bewaren. De update voldoet tevens aan de normen voor gegevensbescherming, welke         middels de nieuwe wet met betrekking tot gegevensbescherming door de Europese Unie is ge├»ntroduceerd. De Europese Reanimatie Raad (Beheerder) bekommert zich sterk over uw privacy. Ter bescherming van de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw gegevens hebben zij leveranciers processors opgesteld. U vindt deze op onze website; www.reanimatieraad.nl onder home : AVG."